MERT MOST MINDEN SEGÍTSÉG SZÁMÍT.
Raiffeisen számlacsomagok vállalkozásoknak
  • Díjmentes számlavezetéssel
  • Kedvezményes átutalással
  • Ingyenes online számlázóprogrammal
Regisztráljon most!
+36
Megismertem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
MERT MOST MINDEN SEGÍTSÉG SZÁMÍT.
Raiffeisen számlacsomagok vállalkozásoknak
  • Díjmentes számlavezetéssel
  • Kedvezményes átutalással
  • Ingyenes online számlázóprogrammal
Regisztráljon most!
+36
Megismertem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
MERT MOST MINDEN SEGÍTSÉG SZÁMÍT.
Raiffeisen számlacsomagok vállalkozásoknak

Minden segítség jól jön, amivel csökkentheti vállalkozása kiadásait?

VAN MEGOLDÁSUNK!


Díjmentes számlavezetés

Kedvezményes átutalások

Ingyenes online számlázóprogrammal
6 hónapig díjmentes számlavezetést és korlátlan számú kedvezményes forint átutalást biztosítunk vállalkozásának, ha 2020. szeptember 30-ig nyit új vállalkozói számlát a Raiffeisen Banknál.
Sőt, a 6 hónapos akciós időszak után is korlátlan ideig ingyenessé teheti számlavezetését!
Az Ön által választott számlacsomaghoz tartozó díjmentes számlavezetési feltételek teljesítése esetén a számlavezetési csomag havi díja továbbra is 0 Ft marad.

Közeleg az átállás, és még nem készült fel az online számlázásra?

SEGÍTÜNK!
Ingyenes online számlázórendszer a Billingótól
A Raiffeisen Bank ügyfeleként 12 hónapig teljesen ingyenesen használhatja a Billingo online számlázórendszer Master verzióját is.

Bonyolult a számlaváltás?

MEGKÖNNYÍTJÜK!
Segítünk a bankszámlaváltásban!
Elintézzük Ön helyett a cégkivonat beszerzését, segítünk tájékoztatni üzleti partnereit megváltozott számlaszámáról, valamint értesítjük a hatóságokat is. Az új bankszámlaszámot jogszabályi előírás alapján jelentjük a Cégbíróságnak is, amely bejelentésen keresztül az adóhatóság is tudomást szerez a változásról, így Önnek sem a Cégbíróság, sem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) felé nincs további bejelentési kötelezettsége.

Ne maradjon le az akcióról!

Csökkentse vállalkozása kiadásait a Raiffeisen Bank számlacsomagjaival. Regisztráljon most, és visszahívjuk!

Számlanyitási akció (számlavezetési csomag havi díjára és elektronikus eseti bankon kívüli forint átutalásra vonatkozó kedvezmény)
A Bank akció keretében 2020.05.06-tól aláírt számlaszerződések esetén a számlanyitástól számított 6 hónapig korlátlan darabszámban kedvezményesen (0 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft) biztosítja havonta az elektronikus eseti bankon kívüli belföldi forint átutalásokat a HUF főszámláról, amennyiben új ügyfélként 2020. szeptember 30-ig bármelyik Vállalkozói Aktív Számla, Aktív Plusz Számla vagy Könyvelői Számlacsomag, Ügyvédi Számlacsomag, Raiffeisen Europay Számlacsomag, illetve Patika Számlacsomag nyitására vonatkozó számlaszerződést köt az 1250 millió Ft-nál alacsonyabb éves nettó árbevételű vállalkozás standard, vagy egyedi kondíciókkal.

A Bank a kedvezményt abban az esetben is biztosítja, ha a számlaszerződés aláírásának dátuma 2020 szeptember 30. vagy azt megelőző időpont, azonban a tényleges számlanyitás 2020 szeptember 30. napját követően történik. A kedvezményes időszak leteltét követően az eseti bankon kívüli forint átutalási díjként a mindenkor hatályos Kondíciós Lista vonatkozó Vállalkozói Aktív Számlák és Könyvelői Számlacsomag, Ügyvédi Számlacsomag, Raiffeisen Europay Számlacsomag valamint Patika Számlacsomag fejezetében meghatározott díj fizetendő. A kedvezmény nem vehető igénybe az Induló vállalkozások számára igénybe vehető kedvezményes számlavezetési ajánlattal együtt.

A Bank akció keretében 2020.05.06-tól aláírt számlaszerződések esetén a számlanyitástól számított 6 hónapon keresztül elengedi a számlavezetési csomag havi díját , amennyiben új ügyfélként 2020. szeptember 30-ig bármelyik Vállalkozói Aktív Számla, Aktív Plusz Számla vagy Könyvelői Számlacsomag, Ügyvédi Számlacsomag, Raiffeisen Europay Számlacsomag, illetve Patika Számlacsomag nyitására vonatkozó számlaszerződést köt az 1250 millió Ft-nál alacsonyabb éves nettó árbevételű vállalkozás standard, vagy egyedi kondíciókkal.

A kedvezményes időszak letelte után a Bank a mindenkor érvényes Vállalati Kondíciós listában a vonatkozó Vállalkozói Aktív Számla, Aktív Plusz Számla vagy Könyvelői Számlacsomag, Ügyvédi Számlacsomag, Raiffeisen Europay Számlacsomag, illetve Patika Számlacsomag Számlára vonatkozóan rögzítettek szerint állapítja meg a számlavezetési csomag havi díját.

A Raiffeisen Bank által forgalmazott számlacsomagok részletes díjait és kondícióit a mindenkor aktuális vállalati kondíciós lista tartalmazza.

A Billingo online számlázóprogram kedvezményes Master verziójának Raiffeisen Bank új ügyfélként történő igénybevételéhez 2020. június 3-tól lehet regisztrálni a billingo.hu oldalon.
Bővebb információ: www.raiffeisen.hu

Telefonos banki szolgáltatás: 06 80 488 588
Raiffeisen Bank Zrt. 1054 Budapest, Akadémia utca 6.

Copyright 2020 © Minden jog fenntartva.

Impresszum Jogi nyilatkozatok